Названо дату презентації нового довгоочікуваного Nissan Frontier (Фото)

Японська автомобілебудівна компанія Nissan озвучила дату дебюту свого рестайлінгового пікапа Nissan Frontier. Дана модель не отримувала оновлень практично 20 років.

Вже 4 лютого нарешті буде презентовано абсолютно новий японський пікап Frontier. Детальна інформація про автомобіль не розкривається, але зовнішній вигляд моделі був розсекречений ще під час прем’єри нової моделі Navara.

Так шанувальники бренду з’ясували, що рестайлінговий Frontier обзаведеться новою решіткою радіатора з сітчастим візерунком, більш рельєфний капот, а також унікальну головну оптику з вбудованими денними ходовими вогнями на світлодіодах.

При обробці внутрішньої частини автомобіля будуть задіяні більш якісні матеріали. І на цьому офіційна інформація про новинку закінчується. Однак завдяки шпигунським фото користувачі змогли з’ясувати, що пікап обзаведеться новою мультимедійною системою і аналоговими датчиками. Рульове колесо, швидше за все, отримає шкіряну обробку і підігрів, а прогумовані ручки обзаведуться декоративними металевими вставками.

Під капотом у автомобіля буде знаходитися 3,8-літровий V6 на 310 к.с., що працює разом з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу.


Не пропустіть