Автомобілі, які власники не продають навіть через 15 років (Фото)

Існує ціла категорія автомобілістів, які, одного разу купивши машину, можуть не міняти її протягом тривалого часу. Втім, як стверджують експерти, найчастіше це спровоковано не ставленням людини до транспортного засобу, а тим фактом, що існує ціла плеяда моделей, які не доставляють своїм власникам ніяких проблем навіть через 10 і 15 років експлуатації. Фахівці порталу iSeeCars навіть перерахували такі автомобілі.

Перше місце в цьому рейтингу дісталося гібриду Toyota Prius. Відзначається, що навіть після 15 років експлуатації даної моделі, багато їх власники вважають за краще не продавати їх на вторинному ринку, а продовжують користуватися. Всього таких експерти нарахували 13,7%. Тобто, продовжили їздити на 15-річному «Пріусі» віддасть перевагу кожен шостий його власник.

На другій сходинці експерти розмістили позашляховик Toyota Highlander, розлучатися з яким навіть через півтора десятка років не поспішають приблизно 12,4% власників. Замикає трійку лідерів ціла група позашляховиків: Toyota Tacoma, Toyota Sienna і Toyota Tundra – користуватися цими машинами продовжують приблизно 11% їх власників.

Другу п’ятірку рейтингу відкривають відразу дві моделі японського концерну Honda: кросовер CR-V і позашляховик Рilot. Восьме місце дісталося легендарному Subaru Forester. А два останні рядки зайняли ще два представника бренду Toyota – позашляховики Toyota 4Runner і Sequoia.


Не пропустіть