Нове покоління Opel Insignia: перше зображення

Компанія Opel готує до виходу третє покоління моделі Insignia. За попередніми даними, продажі автомобіля стартують в 2024 році.

Напередодні незалежні дизайнери з одного з популярних іспанських автомобільних порталів показали, як виглядатиме такий седан.

Судячи з викладеному в Мережу рендера, заснованому на фотографіях ранніх прототипів Insignia нової генерації, автомобіль отримає повністю нове оформлення передньої частини кузова з глянсовою радіаторною решіткою, візуально об’єднаною з головною оптикою. Крім того, новинка може отримати більш похилий дах, ніж в другому поколінні, а також інші ліхтарі.

В якості платформи для «третьої» Insignia повинна виступити модульна база EMP2, дебют якої відбудеться на новому Citroen C5.

У гамі двигунів наступного Insignia очікується наявність бензинових і дизельних агрегатів, одним з яких повинна стати 1,5-літрова «четвірка». Як трансмісій запропонують 8-діапазонний «автомат», а систему повного приводу можна буде вибрати тільки з найпотужнішою гібридною силовою установкою.


Не пропустіть