Компанія Lotus показала перше зображення нового спорткара

Автовиробник Lotus опублікував перші знімки свого нового спорткара.

Представлені на фотографії автомобілі мають різний дизайн денних світлодіодних фар, і найімовірніше, бамперів. Швидше за все, такі машини прийдуть на зміну таким моделям, як Elise, Exige і Evora. Відомо, що нова серія спорткарів отримала назву Type 131.

Більш докладної інформації про новинку поки немає, проте вже відомо, що вони будуть оснащені гібридним силовим агрегатом на базі бензинового мотора V6. Експерти припускають, що мова йде про бензиновий двигун від Toyota, який британський автовиробник використовує вже довгий час.

Відзначимо, що збірка нових авто почнеться ближче до кінця поточного року, при цьому про терміни перших поставок поки немає даних. Згідно з неофіційними даними, нові моделі будуть останніми Lotus з ДВЗ, в свою чергу, загальна віддача силової установки буде перевищувати 500 к.с.

Є інформація, що автомобілі будуть представляти із себе 2-місні машини, які мають досить місткий багажник. Представники Lotus стверджують, що об’єм виробництва Elise, Exige і Evora становитиме 55 000 одиниць на той час, коли останні автомобілі зійдуть з конвеєра в кінці цього року.


Не пропустіть