Названо найпопулярніші марки автомобілів в інтернеті

Японський автовиробник Toyota нещодавно повернув собі титул найбільш продаваного автомобільного бренду в 2020 році відібравши перше місце у Volkswagen Group, і дослідження тепер показало, що це також виробник автомобілів, якого найчастіше шукають в Інтернеті.

Згідно з дослідженням, Compare the Market, Toyota домінувала в онлайн-просторі в 2020 році і була найпопулярнішою серед всіх автовиробників приблизно в 158 країнах, де проводилась оцінка даних. Подробиці дослідження також показують, що Toyota зайняла перше місце серед всіх автовиробників в 55 з 158 країн, за якими здійснювалася оцінка даних. Це було 34,8% від загального числа, що є значним поліпшенням у порівнянні з 17,7% роком раніше.

Навпаки, в 2019 році BMW була найпопулярнішою автомобільною маркою в 118 країнах, але тільки в 34 в минулому році. Однак німецький бренд як і раніше має право хвалитися, якщо об’єднати дані за три роки – 2018, 2019 і 2020 роки.

Серед інших гравців тут Mercedes-Benz, що стримав третю позицію. Такі компанії, як Kia і Ford, зайняли четверту і п’яту позиції, значно поліпшивши свої показники в порівнянні з попередніми роками. Цікаво, що Kia була найпопулярнішим виробником автомобілів в Індії, в той час як Toyota в сусідніх країнах Пакистану, Шрі-Ланки та Бангладеш. Найбільше шукали Mitsubishi в Непалі.

В першу десятку найпопулярніших автомобільних брендів у 2020 році увійшли Volvo, Audi, Honda, Nissan і Renault. І про всяк випадок, якщо вам цікаво, Tesla не фігурує в списку. Можливо, це через дуже нішеву присутність в світі.


Не пропустіть