Армійськoму Gelandewagen пoдaрyвали “дрyге життя” (Фото)

Gelandewagen для швейцарської армії отримав друге життя.

Нещодавно німецьке тюнінг-ательє Lorinser представила свій новий проект, це пікап на основі ретельно відреставрованого Puch G, який є братом-близнюком Mercedes G-Class. Модель, яка була обрана в якості донора, була зібрана в 1993 році і протягом довгого часу використовувалася в армії Швейцарії, після чого була викуплена Lorinser серед ще кількох аналогічних «ветеранів». Є інформація, що в процесі реставрації і тюнінгу Puch G позбувся своєї оригінальної надбудови, а його кабіна була додатково ізольована і отримала заднє скло з підігрівом.

Крім того, кузов автомобіля отримав вантажну платформу з міцним захисним покриттям і кришку, яка захищає його від атмосферних опадів. З кузова армійського авто майстра видалили стару фарбу, а пошкодження були акуратно відрихтовані, далі машину пофарбували в матовий захисний колір.

Крісла були обшиті алькантарою. Що стосується агрегатів пікапа, то вони також зазнали повної реставрації. Цей Puch G із заводським індексом 230 GE отримав 116-сильний бензиновий агрегат і 4-ступінчастий автомат.