Продемонстрували Porsche з унікальним забарвленням (Фото)

Дилерський центр Porsche Exchange в Хайленд-Парку, штат Іллінойс, опублікував фотографії купе 911 Turbo S в особливому кольорі Urban Bamboo Chromaflair і назвав цей автомобіль найдорожчим з тих, що їм доводилося продавати. Покупець заплатив за купе 364 170 доларів.

Ціна цього Porsche 911 Turbo S складається з базової вартості в 203 500 доларів, опцій приблизно на 60 тисяч доларів і індивідуальної забарвлення кузова Urban Bamboo Chromaflair від відділення Porsche Exclusive Manufaktur. Ательє пропонує три рівні персоналізації, і пігмент Chromaflair знаходиться на вершині ієрархії, будучи частиною так званої програми CXX. Сюди входять ексклюзивні варіанти оснащення, можливість реалізації та вартість яких обговорюються окремо.

В цілому покупець 911 Turbo S заплатив за фарбування машини 98 870 доларів. До складу відтінку Urban Bamboo фахівці Exclusive Manufaktur додали пігмент Chromaflair – багатошарову тонку плівку з «лусочками», які міняють колір залежно від освітленості і кута огляду. Кожна «лусочки» товщиною в один мікрометр складається з алюмінієвої серцевини і зовнішнього шару з склоподібного фториду магнію і напівпрозорого хрому. Складність і дорожнеча рішення пояснюється тим, що колір залежить від заломлюючих властивостей «лусочок», тому їх розмір потрібно витримати з точністю до кількох атомів.


Не пропустіть