Opel Grandland X 2022 року оновлюється в стилі Mokka (Фото)

Opel Grandland X існує всього кілька років при цьому кросовер незабаром отримає нову передню панель, в значній мірі натхненну тієї, що є на Mokka.

Кросовер оснастили новими фарами і зміненими протитуманними фарами. Модель відрізняється новим переднім бампером з багатоярусними повітрозабірниками. Це компенсує повністю закриту решітку, яка перегукується з тією, що є на Mokka і Crossland.

Додаткові деталі складно розібрати, але фотошпигуни припустили, що бічні обвіси і арки можуть змінитися, оскільки вони покриті камуфляжем.

Задня частина також залишається загадкою, але було б дивно, якби ззаду було кілька змін. Це просто припущення, але кросовер може мати звичайні зміни в середині циклу, включаючи модифікований бампер і оновлені задні ліхтарі.

Оскільки Grandland X вже оснащений асортиментом двигунів від PSA, під капотом не буде ніяких серйозних змін. Це означає, що ми можемо очікувати знайомого поєднання бензинових і дизельних опцій, а також підключаємого гібридного варіанту. Останній має 1,6-літровий 4-циліндровий двигун з турбонаддувом, літій-іонний акумулятор ємністю 13,2 кВтг і до двох електромоторів із загальною потужністю до 296 к.с.

Оновлений Grandland X прибуде до 2022 модельного року.


Не пропустіть