У Мeрeжі пoкaзaли зображення найменшого кросовера Hyundai (Фото)

У 2021 році компанія Hyundai покаже новий компактний кросовер, який зараз ми знаємо під ім’ям AX1.

У Мережі виявили шпигунські фото нового компактного кросовера Hyundai, який буде найменшим SUV в лінійці марки. Машини були сфотографовані на стоянці в Південній Кореї перед вантаженням на автовоз.

На сьогоднішній день новий маленький кросовер Hyundai відомий під внутрішнім позначенням AX1. В об’єктив камери потрапило два екземпляри моделі, які знаходяться поруч з більш габаритною Creta другої генерації, завдяки чому помітний незграбний силует корпусу і компактні розміри новинки.

За попередніми даними, в лінійку моторів увійдуть бензинові трьохциліндрові 1,0-літрові силові агрегати, які будуть працювати з механічною або роботизованою коробкою передач. За очікуваннями, в складі стандартного устаткування ви виявите фронтальні подушки безпеки, ABS і систему розподілу гальмівних зусиль, задній парктронік, а також дзеркало в салоні з автоматичним затемненням.

Дебют Hyundai AX1 повинен відбутися в 2021 році. Імовірно, модель буде призначена для авторинків Південно-Східної Азії, але не виключено, що кросовер буде глобальним авто і добереться до інших регіонів.

На початку березня компанія Hyundai показала новий компактний кросовер Bayon, який виявився найбільш бюджетним SUV в лінійці південнокорейської компанії на європейському авторинку. У базі Hyundai Bayon лежить база компактного хетчбека i20, з яким кросовер розділив моторну гамму. Йдеться про трьохциліндрові бензинові агрегати з віддачею від 85 до 125 к.с., які можуть працювати з механічною або роботизованою коробкою передач. вартість кросовера починається від € 16,8 тис.


Не пропустіть