Спoрткар Ferrari, який прoстoяв пoнад півстoліття в гаражі пустять з молотка (Фото)

Аукціонний будинок Gooding & Company продасть 66-річний Ferrari вартістю близько 2,2-2,6 млн доларів.

На онлайн торгах аукціонного будинку Gooding & Company з молотка збираються пустити 66-річну Ferrari, яка майже все життя перебувала в гаражі. Спорткар 250 Europa GT з пробігом 33,6 тис. кілометрів планують виручити від 2,2 до 2,6 млн доларів. Торги повинні пройти в травні.

Аукціонний варіант авто був випущений в 1955 році і першим власником виявився італійський підприємець і цінитель бренду. Він замовив транспортний засіб з особливим кольором кузова, ексклюзивною обробкою салону, особливою ​​панеллю приладів і частково переробленими ліхтарями.

На стику 50-60-х авто виявилося в США, де попало в приватну колекцію в Каліфорнії. Уже в середині 60-х років власник перестав його використовувати. З того часу машина не з’являлася на жодній виставці і не виставлялося на продаж. Також зауважимо, що модель ще не реставрувалася.

Двохдверка 250 Europa GT виявилася першою моделлю Ferrari класу GT. Під капотом автомобіля прописався 3,0-літровий 220-сильний мотор, що працює в тандемі з 4-ступінчастою МКПП. З місця до 100 км/год модель здатна розігнатися приблизно за сім секунд. Максимальна швидкість складала 230 км/год.


Не пропустіть