Знaмeнитий aвтoвирoбник припинить випyск мoдeлeй з «мeхaнiкoю»

Погана новина для тих, кому подобалися Aston Martins з механічною коробкою передач: британський автовиробник припинить випуск моделей з «механікою» до 2022 року.

Під час недавньої розмови з представниками автомобільної преси в Австралії, виконавчий директор Aston Martin Тобіас Моерс вказав, що після оновлення модель Vantage більше не буде випускатися з МКПП.

Представники бренду зробили зробили кілька оцінок цієї машини. «Механіка» більше не потрібна. Aston Martin повторно представив механічну коробку передач з 6 ступенями кілька років тому, а потім почав пропонувати ручну передачу на звичайному Vantage. Колишній гендиректор Енді Палмер вважав, що це дало компанії унікальну перевагу перед багатьма його конкурентами, які більше не пропонували механічні коробки передач.

Під керівництвом Палмера концерн Aston Martin також планував запропонувати прийдешню модель Vanquish із середнім розташуванням двигуна і механічною коробкою передач. Але цього більше не буде.

Більш того, замість 6-циліндрового двигуна власної розробки в Vanquish наступного покоління буде використовуватися гібридна трансмісія від AMG.


Не пропустіть