У мережі показали новий бронеавтомобіль КрАЗ Когуар (Фото)

Державна спецслужба транспорту, яка входить до системи Міноборони України, замовила автомобільний завод КрАЗ броньовані машини «Когуар» (КрАЗ Cougar APC). Замовлення було оформлено на підставі тендеру, проведеного через портал публічних закупівель.

Машини замовили за переговорною процедурою. Конкуренції у торгах не було. У Торгово-промисловій палаті повідомили, що єдиним виробником бронемобілів Когуар в Україні є завод АвтоКрАЗ. У свою чергу, АвтоКрАЗ повідомив про те, що кваліфікованим дилером та продавцем бронемашин “Когуар” є компанія “Промінтерінвест Груп”.

Контракт було укладено на постачання двох дизельних бронемашин КрАЗ Cougar. Вартість однієї машини становить 7,464 мільйонів гривень. Загальна вартість контракту складає 14,928 мільйона гривень. Гарантійний термін обслуговування за договором становить 12 місяців або 30 тисяч кілометрів на експлуатацію.

Бронемобіль КрАЗ Cougar APC базується на шасі Toyota Land Cruiser 79. Випуск машини провадиться за ліцензією канадсько-еміратської компанії Streit Group у місті Кременчук.

Джерело avtoblog.ua

Не пропустіть