Названо найстійкіший до корозії автомобіль у 2021 році

Фахівці американської компанії JD Power назвали автомобілі, які найменше схильні до корозії. Названо п’ять автомобілів, які найменше піддаються іржі.

Так, найстійкішим автомобілем до корозії визнано Volkswagen Golf. Автомобіль випускається з 1974 року, десь у світі можна зустріти ще живі автомобілі першого та другого покоління. У 2009 році машина визнавалася найкращим автомобілем у світі, а завдяки оцинкованому кузову, сучасні моделі Volkswagen Golf практично не схильні до іржі. Друге місце у списку стійких до корозії автомобілів зайняв шведський седан Volvo S60.

Перше та друге покоління моделі вважаються одними з найнадійніших автомобілів. Моделі ходять по 10 років і більше без наявності слідів корозії. Представницький седан Lexus LS цінується не лише за комфорт, а й за надійність, а також за стійкість до корозії. Седан Kia K3 у Кореї відомий під ім’ям Forte у США та під ім’ям Cerato. Кузов цієї моделі виготовлений із якісних та стійких до корозії матеріалів. Замикає п’ятірку лідерів Hyundai Accent/Solaris. У 2008 році модель була визнана найнадійнішою, тому переживати за довговічність кузова власникам не доведеться.


Не пропустіть