У мережу потрапило відео, як Bugatti Chiron мчить автобаном зі швидкістю 417 км/год

У Німеччині власник гіперкара Bugatti Chiron розігнав його до понад 400 км/год. Швидкість виявилася дуже небезпечною і на це відреагували в Міністерстві транспорту країни.

Наглядовий орган звернув увагу на відео, нещодавно опубліковане Радімом Пасером, власником Bugatti Chiron. У цьому ролику він намагався розігнати автомобіль до максимальної швидкості на автобані.

На відео видно, що водій розганяє гіперкар до 417 км/год. Автор ролика запевняв, що подбав про безпеку заїзду: він вибрав ділянку дороги, яка була прямою протягом 10 км, мала хорошу видимість і широкі смуги.

«Всі учасники дорожнього руху повинні дотримуватись правил дорожнього руху», — написали в міністерстві. У відомстві уточнили, якщо на ділянках шосе немає обмежень швидкості, то це не означає, що водії можуть рухатись так швидко.

Нагадаємо, максимальна швидкість Bugatti Chiron складає 420 км/год. Цікаво, що для того, щоб її досягти, необхідно використати окремий ключ, який активує функції, що поліпшують аеродинаміку автомобіля.


Не пропустіть