Кросовер Nissan Magnite за $7,5 тисяч вийшов на глобальний ринок

Компанія Nissan розширила експорт кросовера Magnite на 15 ринків з Індії. Виробник вже отримав майже 80 тисяч замовлень на модель з моменту її запуску.

Субкомпактний кросовер відмінно показав себе в перший рік продажів і дає хороші результати автовиробнику. Nissan також оголосив, що було оформлено понад 78 тисяч замовлень на цю модель в Індії з моменту її запуску в грудні 2020 року.

«Це чудове свідчення — як для самого автомобіля, так і для нашої команди в Індії — лише за рік після запуску ми експортуємо Magnite на зростаюче число зарубіжних ринків», – сказав Біджу Балендран, керуючий директор і генеральний директор Renault Nissan Automotive Private Ltd (RNAIPL).

Nissan Magnite виробляється на заводі Renault-Nissan в Орагадамі, штат Таміл Наду. Індійський завод є світовим центром виробництва Magnite. Експорт моделі спочатку розпочався до Південної Африки та Індонезії, а потім розширився до Непалу, Бутану, Бангладеш, Шрі-Ланки, Брунея, Уганди, Кенії, Сейшельських островів, Мозамбіку, Замбії, Маврикія, Танзанії та Малаві.

Нагадаємо, кросовер пропонується індійським покупцям з 1,0-літровим атмосферним двигуном потужністю 72 к.с. і турбомотором з таким самим об’ємом продуктивністю 100 «коней». Обидва варіанти працюють у поєднанні з 5-ступінчастою механічною коробкою передач, турбомотору також передбачено «варіатор». Привід виключно передній. Модель пропонується в Індії за ціною від 560 000 рупій, це близько 7,5 тисяч доларів за актуальним курсом.


Не пропустіть