Chery Amulet: головне про авто

Автомобіль Chery Amulet випускався до 2012 року. І сьогодні знайти моделі у хорошому стані досі можна. Понад 300 оголошень про продаж б/у машин цієї моделі можна знайти на сервісі OLX.

Дизайн: про екстер’єр та інтер’єр

Чері Амулет являє собою стандартний п’ятидверний ліфтбек — хетчбек з дверима багажника, що відкриваються вгору. Тобто по довжині така машина більше нагадує седан чи універсал. Але багажне відділення досить велике, і більше ця конструкція з акцентом на перевезення об’ємного вантажу нагадує хетчбек. Тому купити Чері Амулет можна тим, хто одночасно претендує на класичний дизайн та місткість транспортного засобу для тривалих поїздок.

Проте знято машину з виробництва через застарілий зовнішній вигляд за офіційною версією китайських виробників. Хоча дизайн належить класиці.

Щодо салону, то в цілому дизайн виходить затишним. Хоча тканинна обшивка не завжди практична. Особливості інтер’єру:

  • можливості регулювання керма під водія;
  • багато простору – коліна пасажирів ззаду не впираються у попередній ряд;
  • базова комплектація засобів безпеки, аудіо- та відео-систем дозволяє комфортно почуватися в машині.

Через розташування всіх деталей у салоні автомобіль заслужив звання ергономічності. Водій почувається цілком комфортно, маючи доступ до всіх важливих важелів та елементів керування.

Технічна частина: основи

Двигун представлений в одному варіанті: об’єм становить 1,6 л, а потужність становить 94 л.с. Навіть за таких середніх показників автомобіль показує досить хороші результати в наборі швидкості та оборотів. Представлено основну модифікацію механічною п’ятисхідчастою коробкою передач.

Витрата палива середня – у міському циклі вона становить 11 л/100 км. У змішаному циклі становить вже 8,5 л на ту саму відстань. За всіх умов двигун вважається довговічним. Справді, ця риса стає основною перевагою машини й пояснює сьогодні її популярність. На батьківщині автомобіль використовують часто у службах таксі, що підтверджує його зносостійкість.


Не пропустіть