Кросовер BMW X1 нового покоління помічено на тестах (Фото)

Раніше автомобіль був неодноразово помічений на дорогах загального користування та при випробуваннях на замерзлому озері.

Шпигунські фотографії кросовера BMW X1 нового покоління із завидною постійністю публікуються з 2021 року. Тоді автомобіль був помічений у ході тестів на дорогах загального користування та на замерзлому озері, а тепер новинку вперше сфотографували під час випробувань на гоночній трасі Нюрбургрінг у Німеччині.

Зважаючи на те, що цей BMW X1 не має чотирьох патрубків вихлопної системи, а також додаткових портів для зарядки, можна припустити, що перед нами звичайний бензиновий кросовер. Зазначимо, що прототип вже має серійні фари та задні ліхтарі.

Зрозуміло, судити про керованість новинки по фотографіях – справа дуже складна, але уявити, що кросовер буде непогано керуватися, ми можемо – модель побудована на платформі BMW UKL, на якій базуються сучасні машини Mini.

Даних про моторну гамму поки що немає. Передбачається, що BMW X1 оснащуватиметься бензиновими та дизельними моторами, а також отримає кілька гібридних модифікацій. Крім того, виробник випустить заряджену версію, а також повністю електричний варіант.


Не пропустіть