Toyota, Lexus, Nissan і Hyundai вирішили не покидати російський ринок

Компанії Toyota, Lexus, Nissan та Hyundai розповіли про свої плани на російському ринку на найближче майбутнє – вони не планують покидати країну, а чекають, коли вирішаться логістичні проблеми, щоб відновити збирання автомобілів.

Так, завод Hyundai, що знаходиться в Санкт-Петербурзі, не відновить випуск автомобілів щонайменше до кінця червня. Тим часом у Hyundai повідомили, що поки що не планують повністю залишати ринок рф.

У свою чергу головний офіс компанії Nissan у Японії заявив, що до кінця 2021 року їхній автозавод в рф не відновить свою діяльність.

Представники компанії Toyota поки що мовчать. Відомо, що постачання нових автомобілів Toyota і Lexus до росії поставлено на паузу, але інформації про повний відхід з ринку немає.

Нагадаємо, французький автовиробник Renault повністю припинив свою діяльність на російському ринку в травні 2022 року. Представники бренду не розповіли, чи буде відновлено виробництво автомобілів під іншими брендами та наголосили, що інформації про такі проекти у них немає.


Не пропустіть