У Skoda заявили, що вирішили проблему поставок деталей з України

Чеська компанія Skoda виявилася серед тих виробників транспортних засобів, які отримували важливі деталі для автомобілів з України. Проте через російське вторгнення постачання було припинено, і підприємства простоювали через нестачу запчастин.

Днями в компанії оголосили, що знайшли вирішення цієї проблеми: випуск джгутів проводів, які раніше робили в Україні, тепер виробляють і в чеському місті Млада Болеслав.

Також виробництво джгутів було організовано в Марокко, а випуск силових кабелів у Румунії – ці заходи покликані захистити компанію від розриву логістичних ланцюжків.

При цьому в Skoda подякували постачальникам з України, які продовжують відвантажувати необхідні у виробництві запчастини.

Нагадаємо, в середині травня компанія «Єврокар», офіційний дистриб’ютор автомобілів Skoda в Україні, повідомила про відновлення прийому замовлень і виробництво. Завод «Єврокар» у Закарпатті знов запрацює у червні. Зазначається, що офіційний строк поставки складатиме до 280 днів, однак фактично він залежатиме від кількості замовлень у черзі і може бути меншим.


Не пропустіть