Компанія з виробництва шин Michelin залишить росію

Французька компанія Michelin, яка займається виробництвом автошин, вирішила піти з російського ринку. У прес-службі фірми наголосили, що це відбудеться до кінця поточного року.

Як пояснили у компанії, у них немає можливості відновити свою діяльність у росії через логістичні проблеми в умовах «загальної невизначеності».

«Група змушена запланувати передачу всієї своєї діяльності у росії до кінця 2022 року. На даний момент компанія розглядає можливість передачі виробничих та комерційних активів нинішньому місцевому менеджменту. При цьому цьому Michelin працює над пошуком найкращого рішення для своїх співробітників», – йдеться у повідомленні.

Французька компанія Michelin оголосила про зупинення діяльності в рф в середині березня 2022 року. Це стосується зупинки постачання автомобільних шин до країни та їх локального виробництва на підприємстві Підмосков’ї.

Нагадаємо, в 2017 році компанія Мішлен провела дослідження, яке в подальшому отримало назву «Шини не банани». Фахівці компанії вивчили, чи впливає строк зберігання шини на її характеристики. Результати показали відсутність будь-яких відмінностей між характеристиками недавно випущених шин та шин, що зберігаються протягом трьох років.


Не пропустіть