Nissan відкличе понад 300 тисяч позашляховиків Pathfinder через дефект капота

Японський автовиробник Nissan оголосив про запуск масштабної компанії в Сполучених Штатах Америки, під яку потрапляють понад 300 тисяч позашляховиків Nissan Pathfinder.

Як пояснили в Національній адміністрації безпеки дорожнього руху США (NHTSA), причина сервісної кампанії — несправний замок капота, що може відкритися під час руху. При цьому уточнюється, що швидше за все дефект буде знайдено лише у 0,44% відкликаних автомобілів. Однак через міркування безпеки детальної перевірки в сервісних центрах потребують усі машини.

На всіх авто у сервісних центрах буде проведено перевірку замків капота. Роботи будуть проведені безкоштовно для власників Pathfinder та пройдуть у поетапному режимі.

За інформацією північноамериканського підрозділу Nissan, кампанія зачепила 322 671 позашляховик, які випущені в період з 2013 по 2016 рік.

Це вже не перша велика кампанія Nissan у нинішньому році. У січні у США компанія вирішила повернути майже 700 тисяч кросоверів Rogue. Під сервісну акцію потрапили автомобілі, вироблені з 2014 по 2016 роки.


Не пропустіть