Оновлений позашляховик Ford Bronco може вийти на український ринок

Автомобілебудівна компанія Ford вирішила розпочати продаж свого позашляховика Bronco на європейському ринку. Автомобіль надійде до дилерів у 2023 році.

Як зазначається, основним конкурентом машини називається Land Rover Defender. При цьому машина не буде доступна у Великобританії, оскільки американці не збираються розробляти версію позашляховика з правим розташуванням керма.

У Ford наголосили, що до країн Старого Світу відправлять лімітовану кількість Bronco і лише у п’ятидверному виконанні кузова. При цьому американці пообіцяли європейським клієнтам розширений список опцій. Йдеться про 12-дюймовий екран, аудіосистема B&O з десятьма динаміками та особлива система для їзди бездоріжжям Trail Control. У базовій версії авто будуть доступні із блокуванням заднього диференціала.

Що стосується двигунів, то інформації поки немає. Можна припустити, що автомобіль буде доступний з 2,3-літровим чотирициліндровим двигуном EcoBoost потужністю 304 к.с..

Таким чином, гіпотетично автомобіль може вийти і на український ринок, якщо не через офіційного дилера, то як ввезена з ЄС «євробляха».


Не пропустіть