Skoda показала оновлену Scala (Фото)

Чеська компанія Skoda анонсувала оновлену Skoda Scala. У мережі вже з’явилися світлини новинки.

В компанії Skoda покладають великі надії на оновлену Scala, яка з’явиться у продажу у першій половині 2023 року. Ця модель отримає помітні зміни у дизайні кузова, нове обладнання та новий двигун. Поки що офіційно чехи ще нічого не говорили про цю новинку.

Звісно, це призведе до збільшення вартості автомобіля. Очікується, що оновлена Skoda Scala коштуватиме понад 24 тисячі доларів.

В Україні Skoda Scala станом на кінець листопада 2022 року у базовій комплектації коштує від 653 516 гривень. Для українського ринку автомобіль пропонується із 1,6-літровим бензиновим двигуном потужністю 110 кінських сил, який працює разом із 5-ступінчастою механічною коробкою передач. Версія з 1,0-літровим дизельним агрегатом та коробкою передач 7DSG коштує 742 351 гривню. Топова версія із пакетом Style обійдеться у 986 777 гривень.

Skoda Scala – невеликий сімейний автомобіль на основі концепт-кара Vision RS чеського автовиробника Skoda Auto. Світова прем’єра автомобіля відбулася в Тель-Авіві в грудні 2018 року.


Не пропустіть