Один із 50 екземплярів ювілейного BMW 3.0 CSL продадуть на аукціоні (Відео)

З нагоди святкування 50-річного ювілею свого M-підрозділу компанія BMW представила відроджене культове спортивне купе BMW 3.0 CSL. Автомобіль випущений обмеженим тиражем у 50 екземплярів, один із яких прибуде до Іспанії.

Цей 41-й за рахунком екземпляр BMW 3.0 CSL планують продати через систему приватних аукціонів іспанської компанії Soulauto. Охочі взяти участь у торгах мають пройти реєстрацію на платформі Soulauto та підтвердити, що є клієнтами BMW M. Прийом заявок триватиме протягом двох тижнів.

В основу ювілейної моделі ліг BMW M4 з новими, виконаними з вуглепластику кузовними панелями та агресивним аеродинамічним обважуванням. Під капотом авто встановлений потужний рядний шестициліндровий двигун потужністю 560 кінських сил та 550 Нм крутного моменту. мотор працює спільно із шестиступінчастою механічною трансмісією та системою заднього приводу.

Початкова вартість ексклюзивного BMW 3.0 CSL становитиме 605 тис. євро без податків або 800 тис. євро з урахуванням ПДВ та податку на реєстрацію. Торги відбудуться 28 лютого.


Не пропустіть