Представлено оновлений позашляховик Rexton (Фото)

Новий бренд KG Mobility, який є послідовником SsangYong, взяв хороший старт: за перші три місяці продано 35 113 автомобілів. На цій позитивній хвилі проведено презентацію оновленого рамного сімейства позашляховиків, яке тепер називається KG Mobility Rexton.

Базовий п’ятидверний позашляховик називатиметься Rexton New Arena. Його зовнішність залишилася колишньою (її змінили в 2020 році), якщо не брати до уваги нових аксесуарів на кшталт додаткових підніжок і пластикових накладок на дверях. Цікаво, що спереду збережено колишній логотип фірми SsangYong, хоча шильдик на кормі вже з новою назвою компанії.

У салоні – нова панель з широкоформатним екраном медіасистеми діагоналлю 12,3 дюйма (передусім дев’ятидюймовий дисплей), горизонтальними дефлекторами вентиляції та сенсорним пультом клімат-контролю. Віртуальні прилади (12,3 дюйми) були і раніше, але тепер вони входять до базової комплектації.

Технічні параметри не змінилися. На корейському ринку Rexton пропонується лише з турбодизелем e-XDi 2.2 (202 к.с., 441 Нм) та восьмиступінчастим «автоматом». Привід – задній або повний.

Нагадаємо, в 2000-х автомобілів SsangYong Rexton збирали в Україні.


Не пропустіть