Mercedes-Benz та BYD представили салон нового трирядного кросовера Denza N8 (Фото)

Спільне підприємство Mercedes-Benz та BYD готує до виходу новий трирядний кросовер під назвою Denza N8 2023 року. Його салон уже показали на перших офіційних фото.

Прес-служба Denza опублікувала світлини топової версії кросовера Denza N8 із шестимісним компонуванням салону (2+2+2). Також, як очікується, нова модель випускатиметься у п’яти- та семимісних виконаннях.

Відомо, що Denza N8 буде модернізованою версією випущеного чотири роки тому кросовера Denza X, дизайн якого був розроблений дизайнерами Mercedes. У салоні нової моделі буде встановлена цифрова панель приладів, нове кермо і великий екран мультимедійної системи в горизонтальній орієнтації. На другому ряду в топовій версії кросовера будуть встановлені капітанські крісла з окремою зоною клімат-контролю та висувними столиками. Також модель отримає аудіосистему преміум-класу та великий панорамний дах.

\

Рушійною силою новинки має стати гібридна силова установка на базі 1,5-літрового бензинового мотора в поєднанні з двома електричними двигунами, а також систему повного приводу. Також буде доступна повністю електрична версія із двома електромоторами.