Geely та Baidu представили новий автомобільний бренд

Китайський автоконцерн Geely та китайський техногігант Baidu оголосили про старт «важливої» віхи у своєму стратегічному партнерстві та представили новий бренд «інтелектуальних технологій преміум-класу» — Ji Yue. Його перша модель дебютує до кінця 2023 року.

Про це повідомили у прес-службі Geely.

«Флагманська модель Ji Yue 01 покликана переглянути концепцію інтелектуальної мобільності – новинка повністю відповідає перевагам передових споживачів, які шукають сучасні рішення для автономної мобільності», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у компанії, основна мета Ji Yue – надати безпрецедентний інтелектуальний досвід. Крім роботи з продажами, послугами та маркетингом у рамках моделі 01, Ji Yue також побудує та розвиватиме власну мережу зарядних станцій у Піднебесній, щоб задовольнити попит на інтелектуальні електромобілі.

Зазначається, що новинка об’єднає переваги Geely в галузі виробництва, інноваційних стійких архітектур (SEA) та налагодженого ланцюжка поставок, а також передові технології штучного інтелекту Baidu.

Раніше повідомлялось, що Renault та Geely створять спільне підприємство з випуску технологічних моторів і трансмісій для автомобілів.


Не пропустіть