Експерти оцінили якість сучасних автомобілів Chery

За результатами дослідження якості автомобілів у Китаї за 2023 рік (Initial Quality Study (IQS), підготовленим всесвітньо відомим консалтинговим та дослідницьким агентством J.D. Power, бренд Chery зайняв 1 місце серед китайських автовиробників.

У дослідженні IQS-2023 взяли участь 230 моделей 48 брендів. Власників бензинових автомобілів опитували щодо проблем, з якими вони зіткнулися в період від двох до шести місяців експлуатації машин.

Оцінка якості автомобіля відбувалася у двох сегментах: проблеми, пов’язані з конструкцією та дефекти/несправності. Діагностичні питання включають виявлення 218 проблем у дев’яти категоріях: функції/елементи керування/дисплеї; екстер’єр; інтер’єр; система мультимедіа; сидіння; керування; ADAS; силовий агрегат; та кліматичне обладнання.

Зазначимо, в рейтингу «ТОП-50 найкращих світових брендів Китаю 2023 року», підготовленого Google та компанією Kantar, бренд Chery посів перше місце серед автовиробників та 14 місце серед китайських брендів з інших галузей ринку.

Як повідомлялось, Chery привезла в Україну новий повнопривідний кросовер –  Chery Tiggo 8 PRO.