Нові iPhone 15 Pro і 15 Pro Max почали ламатися через використання бездротової зарядки у BMW

Поки у компанії Apple обіцяє виправити проблему перегріву нових iPhone 15 Pro та 15 Pro Max, причому не знижуючи продуктивність, у смартфонах виявилася ще одна проблема. Автомобілі BMW можуть фактично ламати нові ґаджети. Про це повідомляє MacRumors.

Уже кілька власників баварських автомобілів розповіли, що в нових iPhone 15 Pro і 15 Pro Max вийшов з ладу модуль NFC. Відбувається це після того, як смартфони заряджаються за допомогою бездротової зарядки в автомобілі.

Так, в процесі заряджання смартфони переходять у режим відновлення даних. Перезавантаження допомагає повернути апарати в робочий стан, проте модулі NFC не відновлюють працездатність. Зокрема, у програмі Wallet з’являється помилка Could Not Set Up Apple Pay.

Експерти припускають, що проблема може бути пов’язана з перегрівом ґаджета і жодним чином не стосується автомобілів марки BMW.

Раніше стало відомо, що BMW M планує відмовитись від спорткарів початкового рівня. Тепер компанія пропонуватиме лише версії Competition та ще більш хардкорні модифікації.


Не пропустіть