Експерти розбили на краш-тесті оновлений седан Toyota Crown (Відео)

У США протестували на безпеку Toyota Crown 2023, і цей піднятий седан дуже добре себе проявив. За результатами випробувань автомобілю було присвоєно нагороду нагороду Top Safety Pick+.

Страховий інститут дорожньої безпеки США (Insurance Institute for Highway Safety, IIHS) виставив оцінку «добре» у фронтальному та бічному ударах, вища оцінка присвоєна за систему запобігання лобовому зіткненню, яка однаково ефективна і вдень, і вночі.

Єдиний нюанс – робота фар Toyota Crown 2023 у початковій версії XLE: оцінка у цій дисципліні – «прийнятно». У версіях Limited та Premium робота фар удостоїлася високих оцінок.

Toyota Crown дебютувала у США у липні 2022 року як модель 2023 року. Цей піднятий седан пропонується із двома силовими установками. У версіях XLE і Limited – це 2,5-літровий атмосферний чотирициліндровий мотор з двома електромоторами та варіатором e-CVT, у версії Platinum авто отримало 2,4-літровий турбований мотор, два електромотори та 6-ступінчастий «автомат». Потужність топової силової установки складає 340 кінських сил.


Не пропустіть