Конкурент Mercedes-Maybach GLS від Huawei викликав шалений ажіотаж на ринку

В Huawei повідомили, що на флагманський позашляховик Huawei Aito M9 зібрано вже 33 тисячі попередніх замовлень. Це багато, враховуючи, що озвучено поки що лише орієнтовну ціну, а точні характеристики новинки взагалі не оголошено.

Очікується, що вартість Huawei Aito M9 перебуватиме в межах 500-600 тис. юанів (70-85 тис. доларів). Але зазвичай реальні ціни виявляються нижчими за попередньо озвучені. Тобто Huawei Aito M9 виявиться значно дешевшим Mercedes-Maybach GLS, з яким знаходиться в одній ніші (виходячи з розмірів, типу кузова, потужності та оснащення, навіть схема забарвлення у цих моделей схожа – ред.).

Габарити Aito M9 становлять 5230 х 1999 х 1800 мм при довжині колісної бази 3110 мм. Силова установка буде гібридною, з 1,5-літровим ДВЗ та двома електромоторами. Сумарна потужність – 496 к.с.. Виключно на електричній тязі позашляховик зможе проїхати 175 км, а загальний запас ходу буде набагато більше. Буде у Aito M9 і суто електрична версія – з підтримкою надшвидкої зарядки та запасом ходу понад 600 км.

Офіційна прем’єра Huawei Aito M9 відбудеться до кінця поточного року.


Не пропустіть