Преміальний позашляховик Hongqi пройшов незвичайний краш-тест (Відео)

Перш ніж виїхати на дорогу, кожен автомобіль має пройти серйозні випробування. Але таких тестів, які пройшов китайський позашляховик Hongqi, ми раніше не бачили.

Відео, опубліковане на каналі InsideChinaAuto, демонструє, як автомобіль намагаються безуспішно знищити, але попри це він залишається придатним для експлуатації.

Відео починається з гігантської палаючої кулі з металевими шипами, яка врізається в бік автомобіля, і Hongqi напрочуд добре поглинає удар. Так, бічна частина пошкоджена, спрацювали бічні подушки безпеки, але при цьому двері можна відчинити.

Потім Hongqi проїжджає «мінним полем» і врізається в дві цегляні стіни. Зрештою, на нього скидають автомобіль, але врешті-решт тестовий екземпляр їде своїм ходом.

Нагадаємо, лідер КНР Сі Цзіньпін користується броньованими лімузинами Hongqi N701, які він бере із собою навіть у США. Характеристики Hongqi N701 засекречені. Подейкують, що седан оснащений атмосферним V12, за іншою — V8 із турбонаддуванням. У будь-якому випадку потужність перевищує 350 кінських сил.


Не пропустіть