Попри санкції в росії почалися офіційні продажі автомобілів Volkswagen

У рф почалися офіційні продажі автомобілів бренду Jetta, що належить концерну Volkswagen. Їх постачає російський дистриб’ютор FAW – компанія «ФАВ – Східна Європа», а всього в лінійку входять три моделі: седан VA3, а також кросовери VS5 та VS7.

Спочатку автомобілі Jetta були розроблені лише під китайський ринок. Першим брендом став аналог Volkswagen Polo – седан VA3, побудований на тій же платформі PQ25. Він оснащується 1,5-літровим 112-сильним «атмосферником», що працює в парі з МКПП або класичним шестиступінчастим «автоматом» Aisin.

Друга модель Jetta – кросовер VS5 – побудована на одній платформі з чеським Skoda Karoq. У нього такі ж силові агрегати (150-сильна бензинова «турбочетвірка» TSI об’ємом 1,4 літра, пов’язана класичною шестиступінчастою АКПП і переднім приводом), кузов і шасі, але «власний» дизайн екстер’єру та інтер’єру. У стандартне оснащення VS5 входять система стабілізації, 18-дюймові легкосплавні диски, чотири подушки безпеки, 8-дюймовий сенсорний екран медіасистеми, камера заднього виду, клімат-контроль та люк у даху.

Що стосується Jetta VS7, то за розмірами він є чимось середнім між стандартним п’ятимісним Volkswagen Tiguan та його подовженою версією Tiguan Allspace. Під капотом встановлено бензинову «турбочетвірку» 1.4 TSI потужністю 150 к.с., що працює в поєднанні з п’ятиступінчастою МКПП або класичним шестиступінчастим «автоматом», а також переднім приводом.


Не пропустіть