Названі автомобілі Hyundai, які найчастіше ламаються

Автомобілі Hyundai не тільки офіційно не постачають, а й потрапляють до України з інших країн. Останні не завжди адаптовані для умов експлуатації у нашій крані, а їх власників, з високою ймовірністю, чекають складності з обслуговуванням та можливим ремонтом.

Говорячи про те, які моделі Hyundai найменш надійні і найчастіше ламаються, експерти насамперед називають седан Hyundai Sonata, який за габаритами та класом загалом вважається конкурентом Toyota Camry, Kia K5 та Chery Arrizo 8.

За словами експертів, ця модель оснащується 2- та 2,5-літровими двигунами, які, згідно з результатами останніх досліджень, вважаються не найнадійнішими.

Також практично в усіх моделей корейської марки виникають проблеми з трансмісією, карданним валом — після 100 000 кілометрів пробігу може вийти з ладу передня хрестовина кардана (у моделей SUV-сегмента).

Нагадаємо, у січні 2024 року на внутрішньому ринку України було реалізовано 3562 авто марки Hyundai. Найпопулярнішим новим авто за підсумками січня став Hyundai Tucson (103 шт.).