Попри санкції в рф відновили виробництво популярних корейських автомобілів

Російська компанія AGR Automotive Group запустила на колишньому заводі Hyundai у Санкт-Петербузі виробництво автомобілів під новим брендом Solaris. У модельний ряд увійшли чотири моделі: Solaris HS, Solaris HC, Solaris KRS та Solaris KRX, а продаватимуться вони через окрему дилерську мережу.

Solaris HS, більш відомий як Hyundai Solaris, не відрізняється від колишньої моделі нічим, крім бренду. Він має той самий дизайн, ті ж габарити (4405 мм завдовжки, 1729 мм завширшки і 1469 мм заввишки) і ті ж атмосферні двигуни: 100-сильний об’ємом 1,4 літра і 123-сильний об’ємом 1,6 літра. Трансмісією в залежності від комплектації, як і раніше, може бути 6-ступінчаста «механіка», або класичний 6-ступінчастий «автомат».

Компактний кросовер Solaris HC – це Hyundai Creta. Ще дві моделі – це колишні седан Kia Rio та крос-хетчбек Kia Rio X (також відомий як Rio X-Line). На відміну від «колишніх Hyundai», вони випускаються з безальтернативним 123-сильним «атмосферником» об’ємом 1,6 літра і 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Нагадаємо, попри санкції російські дилери налагодили поставки нових авто відомих брендів через КНР.


Не пропустіть