Експерти розповіли, як правильно мити днище автомобіля після зими

З приходом весни непогано б відмити днище свого автомобіля від зимового бруду. Знають про це і власники автомийок, які відразу запропонували таку послугу.

Кузов, арки, салон і навіть підкапотний простір – можна помити і в режимі самообслуговування. А ось із днищем, яке радять очистити від покладів реагентів, не все так просто. Не підлізти навіть власникам позашляховиків доведеться заплатити фахівцям.

Найкращий спосіб комплексного очищення низу машини від бруду та реагентів – це мийка на підйомнику, естакаді або з «ями». Чимало залежить і від якості миючого засобу: звичайного шампуню для такого чищення буде недостатньо, потрібна дієвіша «хімія». Звичайно, подібна операція, що вимагає більшого часу та обладнання, коштує значно дорожче.

Також можна знайти пристойну естакаду в гаражному кооперативі, озброїтися водою та ганчірками та прикупити належну кількість шампуню. Довго, брудно, холодно, проте набагато дешевше.

Але зробити це в будь-якому випадку варто, тому що реагенти справно та щорічно руйнують найдорожчу частину будь-якого автомобіля – кузов. І уповільнити цей процес можна лише одним способом: мити та усувати сліди корозії.


Не пропустіть