Приголомшливий хот-род на базі ЗІЛа

Після розпаду СРСР на території колишніх соціалістичних країн залишилася величезна безліч радянських автомобілів будь-якої масті, зокрема вантажних автомобілів, наприклад, ЗіЛ. До чого такі подробиці? А до того, що в тій же Литві автомобільна культура пішла трохи вперед в порівнянні з вітчизняною, тому там можна знайти екземпляри, виконані в найбільш нестандартних для деяких з нас стилях, пише fishki.net

Одним з таких стилів я можу назвати хот-роди. Тому подвійно круто, що цей хот-род, який ви можете спостерігати на фотографіях, зроблений на базі вантажівки ЗіЛ. Правда, я думаю, що від ЗІЛа у нього залишилася лише кабіна, та й та – частково. Проте проект виконаний на досить високому рівні, а увага до дрібниць і кількість різних деталей дозволяють йому побитися об заклад з заокеанськими аналогами.

На жаль, поняття не маю, який двигун на дану машину встановлений, але за його невеликими розмірам можу припустити, що це який-небудь 4-циліндровий мотор, причому не найсучасніший. А навіщо більше? Упевнений, йому це досить для спокійного руху по місту та по фестивалях, які автомобіль відвідує.