Chery готує новий сучасний седан, здатний їздити без бензину (Фото)

Фото: MIIT

У Піднебесній розсекретили новий гібридний седан Chery Fulwin A8L C-DM. Офіційна прем’єра новинки відбудеться наприкінці 2024 року. Про це пише CarNewsChina.

Автомобіль відрізняється оновленим дизайном передка та корми, а також подовженим кузовом із традиційними накладними дверними ручками, восьмикутною решіткою радіатора та багатоспицевими колісними дисками діаметром 17 або 18 дюймів залежно від комплектації.

Фото: MIIT

Фотографії нової моделі Chery опублікувало Міністерство промисловості та інформаційних технологій Китаю (MIIT). Зазначається, що довжина автомобіля складе 4790 мм, ширина – 1843 мм, а висота – 1487 мм при колісній базі 2790 мм, що на 10 мм більше, ніж у оригінального Chery Fulwin A8.

Фото: MIIT

Рушійною силою авто стане установка Chery Kunpeng Super Performance Electric Hybrid C-DM на базі 1,5-літрового бензинового ДВЗ, що працюватиме спільно із електромотором потужністю 154 к.с. і 220 Нм крутного моменту. Літій-залізо-фосфатний акумулятор ємністю 18,67 кВт*год. забезпечить седану запас ходу на електричній тязі до 106 км за циклом CLTC. Максимальна швидкість буде обмежена на позначці 185 км/год.

Враховуючи популярність марки Chery в Україні, новинка має всі шанси з’явитися і на нашому ринку.