AtlanticExpress Україна розпочала поставки б/в авто з Кореї

Провідна компанія на ринку Україні з доставки авто з США, відкрила новий напрямок з доставку б/в авто з аукціонів Кореї. Перша партія автівок прибуде в Україну вже в кінці серпня 2019 року.

Корейські автомобілі користуються в Україні надзвичайно великою популярністю. Пропонуючи майже японську якість за помірною ціною, корейські автовиробники з самого початку зайняли перші позиції в Україні та впевнено продовжують їх утримувати.

Після того, як українці оцінили переваги авто з США, які дали змогу купувати якісні та свіжі авто значно дешевше, ніж на українському вторинному ринку, компанія АтлантікЕкспресс вирішила запропонувати клієнтам альтернативу, зайшовши на ринок Південної Кореї.

Переваги авто з Кореї

Головна перевага корейських авто перед американськими у тому, що більшість з них не має аварійної історії. До того ж, система аукціонів в Кореї дозволяє особисто перевірити кожний автомобіль на стан лакофарбового покриття, стану двигуна, коробки, тощо. Друга перевага – ціна автівок, які навіть після розмитнення та витрат на логістику, тут обходяться значно дешевше аналогів, що продаються в Україні.

Цікаво, що в Південній Кореї можна знайти моделі, які виробляються виключно для внутрішнього споживача, та не постачаються на зовнішні ринки. Наприклад, Kia Optima чи Hyundai Sonata, які працюють виключно на природному газі з системою ГБО встановленою на заводі. Також можна знайти дизельні Hyundai Elantra, тощо.

Більшість автомобілів, які виставляються на продаж в Кореї, не перевищують 5 років експлуатації. До того ж, вимоги до транспортних засобів в Кореї (освітлення, панель приладів, шкали вимірювання і т.д.) не відрізняються від європейських. Все це робить Б\У автомобілі з Південної Кореї надзвичайно привабливими для українців.

Авто з США та Кореї в лізинг чи кредит

Компанія AtlanticExpress Україна пропонує різноманітні послуги, що дозволяють купувати авто з США та Кореї в лізинг чи кредит. Лізингові та кредитні програми розповсюджуються лише авто, які вже знаходяться на території України, розмитнені та поставлені на облік. Послуги доступні як фізичним, так і юридичним особам.


Не пропустіть