Названі французькі автомобілі, які не поступаються за якістю японським

До продукції французького автопрому українці ставляться з обережністю зате завжди впевнені в надійності японських машин. Експерти склали рейтинг авто французьких марок, що не відрізняються за якістю від «японців».

На першому місці – моделі Peugeot 107, Citroen C1, які є аналогом Toyota Aygo. Збірка цих хетчбеків була налагоджена на одному заводі, у них одна і та ж платформа та технічна начинка. Відмінність криється лише в дизайні, різноманітності комплектацій і шильдиках. За бензиновий силовий агрегат, який використовується для оснащення цих машин, відповідала Toyota, а за дизельний двигун – PSA.

Друге місце – у кросоверів Peugeot 4007 і Citroen C-Crosser. Ці моделі відрізняються від Mitsubishi Outlander лише бамперами, ґратами радіатора, фірмовими шильдиками та оптикою. Все інше повністю запозичено у японського бестселера.

На третій позиції розташувалися кросовери Peugeot 4008 (колишнього покоління) і Citroen С4 Aircross, технічна начинка яких взята у Mitsubishi ASX.

На четвертому місці Renault Koleos,який  є клоном Nissan X-Trail. Ці кросовери, звичайно, мають трохи більше відмінностей, ніж вищеописані авто, але, тим не менш, «основа» у них ідентична. Різниця полягає в дизайні інтер’єру і екстер’єру, розмірах, налаштуваннях підвіски і комплектаціях.

Замикає ТОП-5 Renault Kajar – аналог Nissan Qashqai.


Не пропустіть