Топ-5 найвигідніших японських автомобілів з пробігом

Японське видання Bestcarweb склало список найвигідніших для покупки моделей на вторинному ринку в Японії.

Відкриває список Suzuki Kizashi. Цей автомобіль випускали з 2009 до 2015 року. Kizashi був флагманом бренду з відповідним оснащенням, дизайном, комфортним шкіряним салоном, дуже міцним кузовом та 2,4-літровим мотором потужністю 188 кінських сил. У повнопривідній модифікації використовувалася система i-AWD з електронним керуванням.

Далі йде Honda Accord Tourer. Цей практичний універсал почали випускати у грудні 2008 року. Автомобіль має потужний 2,4-літровий мотор та 5-швидкісну АКПП. Універсал відрізняється гідними ходовими характеристиками та відносно низькою витратою палива.

Наступним у списку йде Mitsubishi Triton. Цей пікап робили з 2006 по 2011 роки. У Японії модель продавалася із 3,5-літровим 24-клапанним двигуном V6. Також автомобіль оснащувався системою Easy Select 4WD, яка дозволяє перемикатися між режимами 2WD і 4WD прямо під час руху.

Четверта сходинка в Daihatsu Mira Gino 1000. Незважаючи на розміри, машина досить функціональна та має відмінне оснащення.

Замикає топ-5 Toyota Voltz. Цей практичний компактний автомобіль з просторим салоном та збільшеним дорожнім просвітом. Модель увібрала у себе риси універсала, кросовера та мінівена. Під капотом у машини – 190-сильний бензиновий мотор.


Не пропустіть