Топ-10 найдорожчих в обслуговуванні автомобілів марки Nissan

Автомобілі Nissan зарекомендували себе як надійні, практичні та невибагливі у ремонті. Але є у японської марки й моделі, утримання яких обходиться власникам в немалу суму.

Фахівці порталу HotCars назвали десять найдорожчих в обслуговуванні та ремонті автомобілів Nissan. У топ потрапили як спортивні купе та розкішні кросовери та позашляховики, так і недорогі седани, які по праву вважаються «народними».

Так, до «десятки» найдорожчих в обслуговуванні автомобілів Nissan увійшов Nissan 370Z – останній представник Z-серії з безнаддувним двигуном V6 та механічною коробкою передач. Його утримання, за оцінками фахівців, коштуватиме приблизно 608 доларів на рік.

Обслуговування Nissan GT-R коштуватиме власнику в середньому 824 долари на рік. Хоча це один із найдорожчих в утриманні автомобілів Nissan, він обходиться своєму господарю дешевше, ніж BMW i8, але дорожче, ніж, наприклад, Dodge Charger.

З позашляховиків найдорожчими у змісті моделями Nissan фахівці назвали Nissan Armada та Pathfinder, річне обслуговування яких коштує в середньому у 647 доларів відповідно.

Потрапили до топ-10 і три кросовери Nissan. Це компактний кросовер Nissan Kicks, утримання якого коштуватиме 723 долари на рік, стильний Nissan Murano, на обслуговування якого власники витрачають у середньому 588 доларів на рік, і один із найпопулярніших автомобілів у США Nissan Rogue/X-Trail, на обслуговування якого потрібно близько 610 доларів.

Що ж до седанів, то найдорожчим з модельного ряду Nissan визнані Nissan Sentra, Altima і Maxima. На їх обслуговування власники щорічно витрачають у середньому по 558 доларів, 563 доларів і 608 доларів відповідно.


Не пропустіть