3 недорогих автомобіля, які не ламаються

Складено рейтинг доступних старих автомобілів, які не дивлячись на свою невисоку вартість є вельми надійними.

1. Renault Logan

Перший рядок цього рейтингу віддали седану Renault Logan першого покоління. Ця модель відома своїм міцним кузовом, великим і надійним багажником, що захищає задню частину автомобіля від ударів ззаду, зручними дверними отворами, хорошою оглядовістю і недорогим ТО.

При цьому цей автомобіль ще і дуже надійний, а підвіску першого «Логана» називають «вічною». Бензиновий атмосферний мотор потужністю 75 кінських сил і 95-сильний двигун не примхливі і їдуть на бензині навіть низької якості.

2. Nissan Almera Classic

Друге місце дісталося моделі Nissan Almera Classic. Автомобіль, обладнаний простим і дуже надійним 1,6-літровим двигуном, розганяється до першої «сотні» за 12,1-секунди, що досить непогано, як для бюджетного класу.

До плюсів можна віднести і витрату пального, а також відносно високий кліренс моделі. Якість обробки і збірки «Альмери» на голову вище ніж у більшості конкурентів. З мінусів можна відзначити низьку корозійну стійкість кузова, властиву багатьом моделям Nissan.

3. Ford Focus

Першу трійку рейтингу найнадійніших вживаних автомобілів в бюджетному сегменті замикає друге покоління моделі Ford Focus, що випускалося з 2004 по 2011 рік.

Другі «Фокуси» славляться своїм міцним кузовом, якому не страшна іржа, однак лакофарбове покриття залишає бажати кращого. Серед двигунів Focus II варто відзначити 100-сильний бензиновий агрегат найпростішої конструкції, особливо у парі з «автоматом». Ходова «Фокуса» також досить витривала.

Джерело mashyna.com.ua

Не пропустіть