Цікава доля рідкісного китайського автобуса в Україні (Фото)

Сьогодні призначення цього китайського автобуса в Україні – працювати в Київському національному театрі оперети. Однак мало хто пам’ятає, що вперше цю машину засвітили на Київському салоні комерційних і вантажних автомобілів TIR-2007, який проходив на території ВДНГ майже 12 років тому.

Автобус був представлений компанією «Авто-Сіті-Бас» – офіційним дилером відомого виробника з Піднебесної – Xiamen King Long United Automotive Industry Co.

Модель китайського автобуса King Long XMQ 6100С має довжину 10 метрів і салон на 39 місць. Цікаво, що в салон ведуть тільки одні пасажирські двері, других в цій версії тут немає.

На момент презентації повідомлялося, що машина комплектується турбодизельними двигунами стандарту Євро 2 – марок Isuzu або Cummins, потужністю до 250 к.с.

В експозиції компанії «Авто-Сіті-Бас» на виставці TIR-2007 взагалі було представлено два китайських автобуса марки King Long. Це вищезгадана модель XMQ 6100С і сучасніша по дизайну XMQ 6900 – з ефектним динамічним профілем. Подальша доля цього яскраво-червоного китайського автобуса невідома.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть