На звалищі виявили розкішний Chrysler 1976 року (Фото)

Колись цей шикарний автомобіль був мрією будь-якого американця.

Навіть після того, як ОПЕК повідомила, що часи дешевої нафти закінчилися, а еко-фанатик Річард Ніксон встановив обмеження швидкості в 55 миль на годину (близько 88 км/год), багато американців продовжували купувати величезні купе, оснащені двигунами V8 великого об’єму.

У 1976 році Форд запропонував свої Lincoln Continental Mark IV, Mercury Marquis Brougham і Thunderbird. У GM теж було дуже багато таких автомобілів, складно навіть перелічити їх всі, наприклад, Buick Electra і Olds 98 Regency Coupe. Chrysler в тому ж році брав участь в битві за перевагу, а його легендарний New Yorker Brougham був флагманом. І ось виснажений, але все ще багатий New Yorker Brougham, був знайдений на автомобільному кладовищі Денвера.

Досить просто поглянути на просторий салон Whorehouse Red™ і його сидіння з електроприводом з коринфскої шкіри з подушками!

Цей автомобіль оснащений додатковими опціями під назвою St. Regis десь на суму в 598 доларів (близько 2 750 доларів в 2020 році). Ми можемо бачити м’який вініловий дах з зернистої свинячої шкіри і специфічні скла. Через кілька років Dodge запропонував свою повнорозмірну модель під назвою St. Regis.

Brougham був найдорожчою моделлю, запропонованою Chrysler в 1976 році. Покупець цього автомобіля виклав щонайменше 7 269 доларів (близько 33 520 доларів на сьогоднішній день).

Його маса була не такою високою, як можна було б припустити, дивлячись на значні розміри цього автомобіля – 4 752 фунтів (близько 2 155 кг). Це трохи менше, ніж новий Dodge Durango.оку

Двигун, який був 440 кубічним дюймом (7,2 літра) V8, видавав разюче низькі 205 кінських сил. Ми зараз живемо в золотий вік автомобільних двигунів – навіть базова V6 дає 292 кінських сили.

Навіть в такому шикарному автомобілі будь-яка аудіосистема обходилася дуже дорого. Звичайне старе AM-радіо з одним гучномовцем коштувало 99 доларів (на нинішні гроші – 457 доларів), в той час як топовий набір AM / FM / 8-доріжок коштував близько 375 доларів (1730 доларів). На фото ми бачимо стерео радіо AM / FM, яке коштувало 197 доларів (908 доларів).


Не пропустіть