Найрозкішніший китайський автомобіль загoрiвся пiд чaс рyхy (Фото)

Фотографіями того, що сталося поділився Autohome. На знімках показали наслідки пожежі, на яких новий китайський седан Hongqi H9 охоплений клубами диму, що виривається з-під капота. Нагадаємо, на даний момент Хунци Н9 – найбільш розкішне авто з Китаю.

Що саме сталося і чому автомобіль загорівся, ще належить з’ясувати. Не зовсім зрозуміло, що послужило причиною загоряння. Можливо, він загорівся сам або ж в результаті зіткнення з іншим автомобілем.

Відзначимо, що седан на знімках обклеєний спеціальними наклейками, які свідчать про його приналежність одному з дилерів.

Седан Hongqi H9 комплектується 2,0-літровою турбочетвіркою, яка видає 252 к.с., або ж 3,0-літровим V6 потужністю 272 к.с. Внутрішнє оздоблення салону виглядає розкішно. Сидіння мультиконтурні з електрорегулюванням, функцією підігріву і вентиляцією. Перед водієм – 12,3-дюймова панель приладів і такого ж розміру екран мультимедіа. Для кожного з пасажирів передбачені індивідуальні планшети.

Автомобілі Hongqi збирають спеціально для правлячої еліти Китаю. Бренд належить державному концерну FAW. Безпосередньо седан H9 є найдорожчим в лінійці виробника. Його початкова вартість – 48 267 доларів.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть