Брутальний гламур: в Києві засвітився ексклюзивний Mercedes «кубик» кислотного кольору

Багато з нас бояться навіть наближатися до чорних “Гелендвагенів”. А хіба вони можуть бути іншого кольору? Такий у нас стереотип – і це факт. А ще більшість вважає, що, швидше за все, там сидить головоріз або ціла банда охорони якогось депутата. Хоча частенько за кермом «кубика» зустрічаються і дівчата. Одна з таких, схоже, вирішила зруйнувати стереотипи, за що заплатила шалені гроші …

За інформацією ТопЖир, перед тобою не звичайний перефарбований Mercedes G-класу, а ексклюзивна версія Mercedes G63 Crazy Color Edition, яку завіз в Україну один з «сірих» дилерів, після чого виставив авто на продаж за … 280 тисяч доларів! Як бачимо, машина вже знайшла свого власника. Якщо точніше – власницю.

Мотор – бітурбірованний об’ємом 5,5 л на 544 сили, що дозволяє позашляховику з аеродинамікою цегли розганятися від 0 до 100 км / год майже за 5 з половиною секунд. Для лімітованої версії пропонуються тільки яскраві відтінки – жовтий, кислотно-салатовий, червоний, помаранчевий і фіолетовий.

Сам по собі G63 стоїть кілька мільйонів гривень, а в ексклюзивному виконанні, як ти вже зрозумів, на порядок дорожче. Адже тільки доплата за такий кислотний колір становить 18 913 євро (в гривні краще не переводи). Плюс до цього 1600 євро за більш комфортні крісла і 4 165 євро за карбон в обробці салону.

Чи є ще якісь відмінності? Ну хіба що кольорова (в колір кузова) прострочки сидушок. В іншому фактично стандартний Гелік.

3561955_12

crazy

crazy11


Не пропустіть