В Україні прoдaють рідкісну Toyota Corolla за симвoлiчнy сyмy (Фото)

Виставлена ​​на продаж Toyota Corolla 1977 роки не тільки має багату історію, але і дуже рідкісна для нашої країни. Відзначимо, що перше, на що звертаєш увагу – це номерні знаки, які були видані ще в СРСР, про це пише autocentre.ua.

Якби це був якийсь стандартний для того часу автомобіль, він би не викликав такого інтересу. Оскільки це іномарка, виникає питання, як вона взагалі потрапила на Закарпаття.

Можна було припустити, що автомобіль потрапив на територію ще радянської України з Японії. Але все завезені звідти автомобілі були праворульними. У виставленого на продаж примірника кермо ліворуч. Це означає, що він був пригнаний з США.

Крім того, саме по собі купе унікальне. Така Тойота Королла третього покоління випускалася в період з 1974 по 1979 рік і стала свого часу справжнім порятунком для американців в епоху паливної кризи. Це був сучасний економічний автомобіль, який користувався величезною популярністю.

Як зазначено в оголошенні, нинішній власник готовий розлучитися з рідкісним автомобілем за 850 доларів. Сума для такого купе невелика, але цілком з’ясовна станом транспортного засобу. Кузов пошкоджений корозією, є подряпини і вм’ятини, салон пошарпаний, а місцями навіть порваний. При цьому автомобіль заводиться і їздить. У рух його приводить 1,2-літровий мотор, що працює в парі з автоматичною коробкою передач.


Не пропустіть