Mercedes-Benz Sprinter перетворили в затишний автобудинок (Фото)

Двоярусні ліжка – ефективний спосіб використовувати вертикальний простір, а триярусні – подвійно ефективний, і цей фургон – зайвий тому доказ.

Саморобний кемпер призначений для подорожей і проживання дуже великої родини, і зараз він продається в Пенсільванії за $ 65 000. Зовні автомобіль виглядає як звичайний пасажирський фургон за винятком сходів і багажника на даху.

Інтер’єр оформлений в світлих тонах, а в обробці застосовані кахельна плитка і дерево. Останнім оброблені підлога і стеля для більшого затишку. Триярусне ліжко – найпривабливіша частина салону. Всі три застелені помаранчевим комплектом білизни, щоб вони контрастували з іншою частиною простору. На другому і третьому ліжку є спеціальні обмежувачі, які страхують людину від падіння.

Згідно з оголошенням, всередині є місце для семи осіб, щоб їхати (кожне оснащено ременями безпеки), а спальних місць – п’ять. Сам же кемпер на базі Mercedes-Benz Sprinter 2012 року працює від 3,0-літрового турбодизеля V6 потужністю 190 к.с. і 441 Нм. Пробіг – 120 000 миль.


Не пропустіть