У Києві водій Mercedes придумав оригінальний спосіб приховати номера (Фото)

Водій Mercedes-Benz G-класу спробував оригінально уникнути плати за парковку в центрі Києва і прикрив автомобільні номери медичними масками.

Відео очевидця публікують місцеві Telegram-канали.

Машину помітили біля червоного корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка. На опублікованих кадрах видно, що частина цифр на задніх і передніх номерах авто приховані натягнутими блакитними масками. При цьому сам позашляховик припаркований з порушенням ПДР.

“Сучасні проблеми вимагають сучасних рішень”, – йдеться в описі ролика.

У правоохоронних органах кажуть, що водієві загрожує адміністративна відповідальність, а саме штрафи, пише Obozrevatel: 850 гривень за приховування номерів і 340 гривень за неправильну парковку.

У Києві водій Mercedes прикрив номера медичними масками

Це не перший такий випадок, в тому числі і біля червоного корпусу університету Шевченка. Зокрема, 15 вересня заступник голови КМДА Костянтин Усов опублікував фото іншого позашляховика, припаркованого біля навчального закладу.

“Стаєш на платну міську парковку в самому центрі Києва, біля Червоного корпусу КНУ ім. Т. Шевченка. Вирішуєш, що платити за парковку – це занадто дрібно для такого аристократа як ти. Щоб не отримати штраф, як справжній ніндзя камуфляжу ховаєш номера свого транспортного засобу … медичною маскою. Все одно отримуєш штраф 700 гривень”, – зазначив Усов.


Не пропустіть